кадър Нова телевизияРедактор: Инструментът за реформите е парламента, стигам до извода, че

...
кадър Нова телевизияРедактор: Инструментът за реформите е парламента, стигам до извода, че
Коментари Харесай

Бабикян: ИТН обявиха, че са опозиция. Значи са с ГЕРБ в опозиция

кадър Нова телевизия

Редактор: 

Инструментът за промените е Народното събрание, стигам до извода, че някой не желае той да работи. Това разяснява в студиото на Нова телевизия Арман Бабикян от ИБГНИ. „ Единственият смисъл Народното събрание да не работи е ГЕРБ, Движение за права и свободи и олигархичните кръгове зад тях да си вземат глътка въздух “, разяснява депутатът.

„ Ако три пъти настъпите мотиката, тя три пъти ще ви удари по същия метод “, съобщи той в коментар за опцията за нов избор. Бабикян разяснява също, че не има вяра същите хора, които ще влязат в националното заседание да стартират „ да се гледат влюбено “, тъй като са отишли още един път на избори. „ Значи би трябвало да мислим за работа, а не за обич “, добави той.

Не можем непрекъснато да тормозим жителите с избори, тъй като петима индивида не могат да се схванат, сподели още депутатът. „ След три месеца ще сме в същата поза Х “, добави той.

„ Има Такъв Народ оповестиха, че са съпротива. Значи са с ГЕРБ в съпротива. Доскоро имаше конкуренция за властта, в този момент има конкуренция за съпротива “, разяснява Арман Бабикян.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР